{{ alert }}
Contact information

Evidencio

Irenesingel 19
7481 GJ Haaksbergen
The Netherlands

tel: +31 53 85195 08
e-mail: info@evidencio.com
twitter: @evidencio_org

Evidencio is ISO27001, NEN7510 and ISO13485 certified.

Contact us

Please enter a name

Please enter a valid email

Please enter a message.

Wij zijn op zoek naar een Clinical quality manager!

Functieomschrijving

Vacature Clinical quality manager – klinisch kwaliteitsmanager van software als medisch hulpmiddel Voor de opschaling van onze productlijn aan medische hulpmiddelen zijn we op zoek naar nieuw talent! Zou jij impact willen maken op de internationale gezondheidszorg door een onmisbare rol in te vullen als clinical quality manager? Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou!

Waar kom je terecht?

Op ons kantoor in Haaksbergen zijn we bezig met een aantal verschillende bedrijven waar we innovatieve software-oplossingen ontwikkelen die ingezet worden voor medische doeleinden. Naast een aantal kleinere projecten gaat dit voornamelijk over Evidencio, OSAsense en Vivica.

Evidencio biedt een online platform voor medische beslisondersteuning. We bieden hiermee een bibliotheek met duizenden algoritmes aan die als medische hulpmiddelen ingezet kunnen worden door zorgverleners om dagelijkse besluitvorming zo veel mogelijk op de behoeften en kansen van de patiënt af te kunnen stemmen.

OSAsense betreft een dienst die gericht is op het laagdrempelig opsporen of uitsluiten van slaapapneu. Door middel van een klinische gevalideerd en gecertificeerd algoritme wordt een inschatting gemaakt over mogelijk aanwezig slaapapneu. Data voor gebruik van het algoritme bestaat uit meetgegevens die worden verzameld met vragenlijsten en hardware (pulsoxymeters).

Vivica is een applicatie die gericht is op het faciliteren van beweging en voeding voor patiënten in het medische circuit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan patiënten die gediagnosticeerd worden met kanker. Met de Vivica app kunnen patiënten begeleid worden door zorgverleners zoals fysiotherapeuten en diëtisten.

We hebben deze producten ontwikkeld en in de markt gezet met een klein, maar gepassioneerd team van circa 10 – 20 mensen. De volledige ingang van de MDR vorig jaar mei heeft een grote impact op de ontwikkeling, de markttoegang en het onderhoud van de softwareproducten en diensten die wij ontwikkelen. We hebben al een kwaliteitsmanagement systeem ingericht en geïmplementeerd en zijn ISO13485, ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd.

Waar zijn we naar op zoek?
  • Je hebt een afgeronde master (technische) geneeskunde.
  • Je hebt aantoonbaar ervaring in het werken met bestaande wet- en regelgeving rondom medische hulpmiddelen (MDD, MDR, IVDD, IVDR, ISO13485 etc.) of bent bereid hier de nodige cursussen voor te volgen.
  • Je bent aantoonbaar ervaren met het proces en de uitvoering van klinische evaluaties of bent bereid hier de nodige cursussen voor te volgen
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor de uitvoering en constante verbetering van het kwaliteitsbeleid binnen de gehele organisatie.
  • Je bent goed in Nederlands en Engels, zowel in spraak als in schrift.
Wat ga je doen?

Je zal voornamelijk verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van klinische evaluaties, post-market surveillance en post-market klinische follow-up van onze medische hulpmiddelen. Je gaat systematisch aan de slag met het opstellen van een plan, het verzamelen, interpreteren en analyseren van benodigde en relevante data en weet hier een sterk rapport over te schrijven. Waar nodig ben je in staat om externe experts te betrekken. Je komt in een team terecht met andere QA/RA engineers, (technisch) geneeskundigen, biomedisch technologen, gezondheidswetenschappers en software developers. Je gaat betrokken worden bij het uitvoeren van zowel interne als externe audits.

Wat bieden wij?
  • Een fulltime baan in een erg leuke organisatie met een klein team van zeer gemotiveerde collega’s
  • Een open en gezellige werksfeer waar plezier voorop staat
  • Je werkt aan producten met impact.
  • Goed salaris met de kans om mee te groeien met het bedrijf
  • Ruimte en mogelijkheden om je te ontwikkelen en te ontplooien

Vind je jezelf passen in bovenstaand profiel en wordt je al helemaal enthousiast om bij ons aan de slag te gaan. Of heb je eerst nog aanvullende vragen over de vacature?
Neem dan direct contact met ons op!

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd

Evidencio v3.12 © 2015 - 2022 Evidencio. All Rights Reserved